Hei og hopp!

Velkommen til min blogg! Den vil først og fremst vise frem de kortene og albumsidene jeg lager selv. Men det vil også være andre innlegg om alt og ingenting og litt fotball ;P
Jeg håper du kan legge igjen et lite spor så jeg hvem det er som titter innom siden min, det vil jeg sette stor pris på!

Welcome to my blog! This blogs purpose is to show of some of the cards and layouts that I make. But there will also be entries about nothing and everything and some football of course ;P I hope you would like to leave a comment after visiting my page, cause I'd really appreciate it!

Slideshow av noen av mine scrapperier!

fredag 26. september 2008

Bestemor har bursdag!

Her er et helt enkelt kort jeg lagde til bestemoren min. Jeg måtte sende det et stykke i posten, så derfor ble det ikke all verden pynt. Men jeg håper det ser ut som det gjør under, når hun mottar det! =)

Forside: Designer ark med glitter. Gule blomster fra The bigger bag, orange var noen jeg hadde liggende. Gull bånd pyntet med gullfarget glitter lim. Vanlig brunt ark med svart stempel. Stempelet kommer fra kreativ hobby. Orange blomsterformede brads.


Baksiden:
Stemplet med håndlaget stempel fra kreativhobby. Stempelet med mitt navn er blitt bestilt fra Vistaprint. Mellom har jeg satt inn et rødt hjerte. Dette er tatt av et rødt bånd jeg hadde liggende. Båndet ble brukt på dorulldåpskortet. Det ble resten av hjertene også.

Så da sier jeg god kveld, og håper bestemor blir glad da hun finner kortet mitt i posten =)

onsdag 17. september 2008

Dåpskort

På dinhobbyforumet fikk jeg enda et godt tips etter å sett på ett av kursene. Kurset heter dorull kort. Som med tanke på emne kanskje røper hva kortet er laget av. Dorullen er klemtsammen slik at den blir som et hylster til selve kortet hvor teksten kommer til å stå. Kortet mitt er ikke helt ferdig men jeg fikk så lyst til å legge det ut mens jeg var igang.


Forside: Jeg begynte med å stemple kantene røde, slikt at jeg var sikker på at dorullen ikke syntes (godt tips fra kurset). Så tok jeg vanlig rosa kortpapir fra galerie. Jeg har laget hull i bånn av dorullen med en vanlig hullemaskin, siden jeg ikke har fult så mye fancy utstyr enda. I hulllene har jeg festet rødt bånd. Tekststempelet er fra kreativhobby.no. Dette er stemplet med rød stempelpute. Det samme er bokstavene i navnet. Dette er clearstamps fra merket "clear on clear". Rundt er det brukt rødt glitterlim fra panduro. De rødehjertene har jeg løsnet fra et rødt silkebånd kjøpt på nille. Silkebåndet har jeg brukt under det hvite blondebåndet øverst mot åpningen. Det hvite blondebåndet fulgte med i en kortpakke kjøpt på Notabene.


Inni:
Inni har jeg brukt rød kortpapir fra libris. på baksiden har jeg brukt samme rosa ark som rundt dorullen. I mellom disse har jeg festet et rosaglitterbånd. Dette er deler av et babybånd hvor jeg kun har klippet bort figurene.

Dåpskort/babykort

Etter skjortekortet ble jeg lysten på å prøve den nye svampen min. Jeg og venninnen min var innom scrappbutikken i lillehammer, og der fant vi en kjempe søt liten svamp i en rosa holder. Så veldig praktisk =) Kortet nedenfor er ikke spesielt et dåpskort, men det kan brukes både ved fødsel og dåp.

Forside: Jeg har brukt den søte lille svampen min på en lilla stempelpute. Jeg brukte et ark som jeg la over for å få slike sterke kanter. Deretter brukte jeg et tekststempel som jeg har kjøpt på kreativhobby.no. Og en hjørnedrodel kjøpt for et år siden på et sted jeg ikke husker, tror det var panduro. Alle stempelene er stemplet med den lilla stempelputen. Jeg har brukt to blomster fra "the bigger bag" (en gul og en lilla) og bradsen er fra panduro, den er gul med hvite striper på.

Forsiden på hvit bakgrunn.
Jeg har ikke tatt bilde inni eller bakpå enda siden jeg ikke har gjort noe der enda. Jeg skal legge inn bilder dersom jeg stempler eller pynter der også. =)

Skjortekort

Hei igjen!
I går satt jeg og Anita sammen for å scrappe. Vi kom ikke så langt for vi var ikke helt i humør, og vi kom egentlig ikke helt frem til hva vi skulle lage. Vi var virkelig ikke kreative. Til slutt ble vi bare sittende å surfe på nettet. Det endte selvfølgelig med at vi bestilte masse stempler.. hehe. Var salg jo... ;P jaja. Etterhvert logget vi oss inn på forumet på dinhobby.no.
Det var et ufattelig bra lite samfunn for små hobbyhjerner. Her var det mange tips og kurs vi kunne følge. Vi satt og leitet etter skjortekort, og til slutt fant vi en scrapper på dette forumet som hadde laget et super kult skjortekort. Så for å opplyse, så fikk vi ideen fra "Nina :-)". Under ser dere mitt forsøk på denne type kort:

Forside:
Hele kortet er en 12x12 inch scrapark i merket clover scrapkit. Dette har jeg brettet helt rundt, så det er samme mønster bak som på resten av "skjorta". Baksiden på mitt scrapark var hvit, men hun som kom på ideen hadde brukt ark med mønster på begge sider for en stilig innside også. Knappene er kjøpt på blackdesign på strantorget. De var i løsvekt og man betaler per stykk.

Innside:
Her har jeg kun brukt et tekststempel "Til Lykke" kjøpt på kreativhobby.no. Jeg må innrømme at jeg digger den butikken, de har nesten alltid salg på noe og pakken ligger i postkassa 1-2 dager etter bestilling. Det er brukt blå stempelpute i merket Galerie.


Denne er samme kort bare med hvit bakgrunn. Bare for å se hvordan det ble med det isteden for svart =)
Enjoy!


mandag 15. september 2008

På lørdagen fikk jeg meg en egen scrappepult på "kontoret"! Yeey! For både min og min samboers skyld tror jeg det var noe som vi trengte sårt. For hver gang jeg skulle scrappe ble spisestuebordet dekket av alt mulig stæsj. Det tok alltid litt tid å komme igang, og dersom jeg skulle fortsette dagen etter så ble det liggende. Vi har kun en leilighet på 50 kvadrat, og når jeg okkuperer halvparten av stua/kjøkkenet så var ikke det altfor poppulært, spesielt ikke hvis jeg skulle jobbe mellom scrappeøktene =). Men nå har jeg mitt eget rotehjørne på min nyanskaffede pult, haha. Og der kan jeg rote og scrappe så mye jeg vil ;P Så nå er det bare å sette i gang. Men det blir ikke før i morgen, for nå skal jeg på jobb igjen...

fredag 12. september 2008

Farsdagskort laget av kaffefilter.

I en liten periode over 2 dager har jeg fått laget et farsdagskort. Man kan vel si at jeg er litt tidlig ute, siden dette ikke er før i november. Men det har seg sånn at jeg skal lage mange bursdagskort, et dåpskort og et farskort som skal gis ut i november, så da begynte jeg like godt allerede nå. =) Dette er jo også bare kort som foreløpig kun er fra meg (og min samboer). Det hender jo at jeg får noen bestilinger på kort fra venner og kjente. Så da er det godt å være tidlig ute.


Forside:
Dette kortet er laget på et kaffefilter. Arket som er brukt rundt filteret er fra Glover scrapbook kit kjøpt på nille. Stempelet er fra magnolia. På stempelet har jeg kun brukt svart stempelpute, og så har jeg brukt Derwents Inktens fargeblyanter og malt over. Bokstavene er "urban letters" fra Basic Grey kjøpt på hobbybutikk i drammen. Blomsten (i stoff) er 3 forskjellige blomster fra posen "the bigger bag" kjøpt på bikuben. Disse er festet med en vanelig gul brads. De 3 små blå blomsterpaljettene er fra en kortpakke kjøpt på notabene. Det samme er perlene som er festet til den store blomsten. For å "lukke" kaffefilteret har jeg brukt stjerneformede eyelets fra fiskars. Disse fikk jeg med når jeg bestilte fra hobbyklubben hobbyglede. Det samme er de blå enkle eyeletsene som er brukt til å feste de gule silkebåndene til det blå scrapbook arket som ligger som et kort oppi kaffefilteret.


Forside med kortet utdratt:
Samme som over, men et bedre bilde for å vise kortet som jeg senere skal skrive på.


Baksiden:
Her er det samme bakgrunn som på forsiden. Men her har jeg stemplet med en giraff fra "Snag 'em Stamps" kjøpt på bikuben. Stempelputen jeg har brukt er blå, "designer Galerie" kjøpt på europris. Skriften er skrevet med en blå neon gele penn "blåbær" kjøpt på nille. Jeg har ikke brukt bakdeler på eyeletsene.


Håper dette er godt nok beskrevet, er det noe dere lurer på er det bare å ta kontakt. Skriv gjerne en kommentar!

tirsdag 9. september 2008

Bursdagskort 70år

Her er et kort jeg lagde i forbindelse med at morfaren til samboeren min fylte 70 år. Jeg og min venninne, Anita, brukte hele mandagen på å scrappe og skravle. En ufattelig god blanding ;P hehe.


Forsiden: Bakgrunnen er et scrapark fra panduro hobby. Det samme er blomsterbradsen, bokstavene og tallene. Jeg har kjøpt helt enkle papp bokstaver/tall, og klipt ut av et blått scrapark for å få til samme farge på bokstavene og kantingen på bildet. På tallene har jeg kun brukt sølvfarget glitterlim fra panduro. Det er det samme som er brukt i kantene på bokstavene. (Hele kortet ligger på et hvitt ark, det er ikke hvitt/blått i kantene)


Baksiden (utsnitt):
Her har jeg først og fremst brukt stempler og "princess gold" embossingpulver. Gratulerer med dagen stempelet har jeg kjøpt for et par år siden i Molde, husker ikke merke. Hurra for deg/Klem stempelet er venninna mi sitt, og det er kjøpt på hobbyhimmelen. Embossingpulveret er av merket Ranger, kjøpt på bikuben. Rundt stemplene, på kanten av arket har jeg brukt en vanlig pilot 0.7 sølvpenn.


Bakside:
Alle materialene er som nevnt over, men her ser dere hele baksiden. Resten av skriften er også skrevet med sølvpennen fra pilot.