Hei og hopp!

Velkommen til min blogg! Den vil først og fremst vise frem de kortene og albumsidene jeg lager selv. Men det vil også være andre innlegg om alt og ingenting og litt fotball ;P
Jeg håper du kan legge igjen et lite spor så jeg hvem det er som titter innom siden min, det vil jeg sette stor pris på!

Welcome to my blog! This blogs purpose is to show of some of the cards and layouts that I make. But there will also be entries about nothing and everything and some football of course ;P I hope you would like to leave a comment after visiting my page, cause I'd really appreciate it!

Slideshow av noen av mine scrapperier!

onsdag 26. november 2008

Bidrag nr 7 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Her kommer det syvende bidraget mitt i utfordringen fra Kreativ Hobby. Det er en julepose som kan fylles med enten en lite gave eller masse godis. Hva jeg skal bruke den til veit jeg enda ikke, siden jeg enda ikke har fått kjøpt noen julegaver enda.



På forsiden har jeg brukt et hvitt mønster ark med gullstjerner på. Deretter har jeg brukt et rødt mønsterark under båndet og under stempeklet. Stempelet er fra kreativ hobby, og det har jeg lånt av Anita. På stempelet har jeg brukt akvarellblyanter. Snøkrystallene og båndt i sølv er kjøpt på europris. Blomsten er satt sammen av 2 forskjellige typer røde blomster, den ene fra Norli og den andre er kjøpt på Happy Hobby sammen med knappen, merket husker jeg ikke. De røde snøkrystallene er stanset ut i samme mønsterark som er brukt ellers.



Baksiden ville jeg ha veldig enkel, kun med et stempel fra scrapmagasinet på samme bakgrunn som på forsiden. Stempelet er stemplet på bazzil som er punchet ut med en diger punch.




Siste bildet er en som inn på det kjempe søte laget av stempelet jeg brukte.
Jeg har også punchet ut hull slik at det blir "håndtak" på posen.

Niesen min blir 4 år!!

Min niese blir 4 år i morgen, og jeg skal nedover for å feire henne til helgen. Jeg tenkte jeg skulle lage et kort til henne, men tenkte det fort ble litt for kjedelig for ei lita jente. Jeg endte så opp med å lage en "melkekartong". Jeg fulgte malen på kreativ hobby sine sider. Kartongen fylte jeg opp med smurfe pastillesker, siden hun ikke er så glad i sjokolade.



På den første siden har jeg navnet hennes nedover og et stort fire tall, det er jo stort å bli 4 år!




Den andre siden har jeg brukt til å skrive en liten bursdagshilsen. Pyntet med en søt rosa blomst.




For å gjøre kartongen enda mer personlig, tok jeg med et bilde av den lille prinsessa. Klistremerkene og rammen på denne siden er fra et albumsett med Tingeling som tema. Alt er pyntet med litt ekstra glitter.




Helt til slutt ble det en hel side med tingeling.

Håper hun blir fornøy, og at hun får en kjempe fin bursdag!

Julekalenderen min!!

Nå har jeg endelig fått opp julekalenderen min, og alle pakkene er fra kreativ hobby! Jeg geder meg som et lite barn, og kan nesten ikke vente til det blir desember!



I motsettning til min venninne Anita, så hadde ikke jeg noen kalender fra før. Men da jeg så denne, så falt jeg pladask. Den har jo små føtter nederst..

søndag 23. november 2008

Bidrag nr. 6 i Kreativ Hobbys julekortutfordring!

Her har jeg prøvd meg på å lage en "melkekartong", tips og mal å følge fant jeg på Kreativ Hobby sine sider. Det var kjempe moro, også blir det en super julegave! katongen er fult av julesjokolade formet som nisser og snømenn. Håper bestemor blir fornøyd når hun får denne til jul!!




Hele kartongen er laget på et rødt bazzil ark, deretter har jeg satt på et mønsterark som bakgrunn på alle sidene. Kantene er farget med en catseye stempelpute. På første side har jeg satt på et god jul, som er fra et bånd. Snøkrystallene er punchet ut av et sølvfargetkartong. Stempelet er fra kreativ hobby, og jeg har brukt hvit embossingpulver på den. På toppen har jeg satt på grønt bånd.



På denne siden har jeg brukt to stempler fra kreativ hobby. Det ene er embosset med hvitt pulver, mens den andre har jeg brukt akvarellblyanter på. Jeg har også brukt snowwriter på snøen, treet og hatten. Snøkrystallene er punchet ut på hvitt papir, og dekorert med glitterlim.




Her har jeg laget min egen pakkelapp med en hjørne punch. Sølvtråden har jeg fått av Anita. Snøkrystallen kjøpte jeg her om dagen på europris faktisk. Stempelet er fra scrapmagasinet.



På siste side har jeg kun et kjempe søtt glansbilde av julenissen, den er dekorert med glitter. (synes ikke på bildet... men men.)

Utfordringen er i regi av Kreativ Hobby.

Bidrag nr. 5 i Kreativ Hobbys julekortutfordring!

Her er enda et bidrag til ufordringen fra Kreativ Hobby.



Det er en pakkelapp i str. 13x6 cm. Her har jeg brukt distress ink puten dusty concord på bakgrunnen. Jeg har på forsiden kun brukt stempler fra kreativ hobby, de små snøkrystallene lånte jeg av Anita. Tidelibom stempelet er plasert på bazzil som er stanset ut med punchen til Anita, og den hvite bølgebakgrunnen har jeg stanset ut med min egen punch. Er såå ufattelig praktisk og ikke minst kjempe koselig å kunne sitte å scrappe med ei venninne, og låne ting av hverandre. Spesielt når vi hr ting som matcher. hehe.



På bakgrunnen har jeg brukt samme distress ink, tatt vanlig hvit bazzil med stempel fra scrapmagasinet og et hvit blondebånd. Pakkelappen festes til en gave med et hvit silkebånd.

Dåpspresang til lille Sofie.

Dette er en av grunnene til at juleprosjektene mine har måttet vente litt i det siste. Denne har jeg holdt på med en god stund, og her er altså resultatet:



Det er et chipboard-album som jeg har laget til min søte lille niese, til dåpsdagen hennes. Dette ble da dåpspresang sammen med et lite smykke. Jeg håper hun kommer til å bli glad for det en dag, og at hennes foreldre setter pris på det allerede. Niesen min ble døpt Sofie, og dette skjedde 16 nov.

Jeg veit ikke helt om jeg ønsker å publisere alle sidene i albumet, med tanke på at det er mange bilder, og en del skrift. Jeg får tenke på det, imens kan dere se på forsiden.

torsdag 13. november 2008

Kreativ Hobbys julekortutfordring - bidrag 4!

Jeg har laget en julekalender av fyrstikker til min kjære. Det var jeg og Anita som etter at vi så alle de kule julekalenderene som var laget sånn på kreativ hobby og de andre som er med på utfordringen. Så vi gikk og robba butikken for nesten alle fyrstikkeskene de hadde, vi kjøpte nesten 2 brett. Han i kassa kikka litt rart på oss, men vi hadde det moro vi da.. hehe

Under ser dere resultatet, men alle bildene ble ikke like bra.

Dette er toppen, pyntet med blomst og 2 stempler fra kreativ hobby. Det ene, engelen har jeg lånt av Anita, siden det jeg har er en liten en. Jeg har også satt på bokstaver som er fylt med artdeco. Glitterlim er også brukt.



Her er en av sidene, den har blitt dekorert med stempler fra penny black. Pyntet med lilla snøfnugg i filt. På skuffene har jeg brukt svart artdeco på tallene. På de fleste avskuffene har jeg brukt vanlig lyseblå eyelets på skuffene og sølvtråd til å åpne skuffene med. Men på skuffen i midten har jeg brukt lyseblå snøkrystall eyelet og hvite silkebånd.




Her har jeg også brukt et stempel fra penny black (det med pinnsvinet). Juletrestempelet husker jeg ikke produsent, men det er et clearstamp. Her har jeg pyntet med glitterlim og snowwriter. Tekststemplene er fra kreativ hobby. Snøkrystallen er fra en kortpakke jeg har kjøpt og juletreet er pyntet med en stjernebling i toppen.



Den neste siden er også pyntet med penny black stempel, som igjen er pyntet med små snøballer. I bakgrunnen er det små snøkrystaller som er stanset ut med en liten punch. Nedre side er pyntet med stjernebling og et peis-scrapbooking klistremerke.



Siste side er dekorert med blå og sølvblomst festet med en blå brads. Stempelet med tekst er fra kreativ hobby, og dette har jeg lånt av Anita. Det er pyntet med glitterlim. Det er stanset ut små snømenn med punchen til Anita i bakgrunnen. På nedre del er et stempel fra magnolia, som jeg også har lånt av Anita. Den er omringet av små snøkrystaller fra samme punch som på forrige side, men dekorert med glitterlim.



www.kreativhobby.no

Kreativ Hobbys julekortutfordring - birdrag 3!

Her er mitt tredje bidrag, et blått julekort som skal gi deg litt lyst på pepperkaker. (jeg måtte i butikken og kjøpe en boks.. namm...)

På dette kortet har jeg stemplet med kreativhobbys pepperkakestempeler og pepperkakeoppskrift. Oppskriften og de stor pepperkakefolka har jeg lånt av min venninne Anita. De små pepperkakemennene fikk jeg med når jeg bestilte sist. *jippi*
Kortet er også pyntet med en sølv blomst, et sølv bånd og en liten blå stjerne.



www.kreativhobby.no

Kreativ Hobbys julekort utfordring - bidrag nr 2!

Dette er også en pakkelapp, som min samboer skal få på pakken sin til jul!
Beklager dårlig bilde, men jeg veit ikke hva som skjedde med kamera, men bildene ble tåkete.. håper dere fortsatt ser hva det er, skal prøve å bytte dem ut etterhvert.

Det er brukt pepperkakestempel fra kreativ hobby på forsiden. Samt en rød bazzil i bakgrunn. Mønsterarket husker jeg ikke merket på.



Baksiden er stemplet med et stempel fra kreativhobby, "må ikke åpnes før julaften", det andrestempelet er fra scrapmagasinet.



For å lese mer om utfordringen eller stemplene brukt fra kreativ hobby, se www.kreativhobby.no.

fredag 7. november 2008

Free Web Counter

Free Counter

Kreativ hobbys 20 julekort utfordring, bidrag 1!

Her er birdrag nummer 1 til kreativ hobby's 20 julekort-utfordring, www.kreativhobby.no.
Det er en pakkelapp i størrelsen 13x6 cm. Det blir nesten mer som et kort, men jeg synes de blir så flotte å dekorere pakkene som skal under treet.

Baksiden er dekorert med et god jul stempel fra kreativ hobby og et stempel fra scrapmagasinet. Bakrunnen er et mønster ark med snøkrystaller, pyntet med flere puncha og en skum snøkrystall. Glitterlim er også brukt.

Forsiden er stemplet med tekst stempel fra kreativ hobby, og et stempel fra magnolia. Her er det også puncha snøkrystaller og glitterlim. Samme mønsterark som bakgrunn.
19 more to go!




www.kreativhobby.no

Juleutfordring fra kreativ hobby!

Da har jeg nettopp meldt meg på kreativ hobby sin julekort utfordring. Den går ut på at man skal lage 20 julekort eller andre juleprosjekter innen 15 desember. Så det blir kjempe spennende å se om jeg får det til! =)



Dersom jeg klarer det, så er jeg en av de heldige som får en fet julegave fra kreativ hobby.
Gå inn på linken over dersom du vil lese mer om utfordringen, eller gå inn på www.kreativhobby.no

Så dersom du vil se masse julekort fremover, så er det bare å stikke innom bloggen min!