Hei og hopp!

Velkommen til min blogg! Den vil først og fremst vise frem de kortene og albumsidene jeg lager selv. Men det vil også være andre innlegg om alt og ingenting og litt fotball ;P
Jeg håper du kan legge igjen et lite spor så jeg hvem det er som titter innom siden min, det vil jeg sette stor pris på!

Welcome to my blog! This blogs purpose is to show of some of the cards and layouts that I make. But there will also be entries about nothing and everything and some football of course ;P I hope you would like to leave a comment after visiting my page, cause I'd really appreciate it!

Slideshow av noen av mine scrapperier!

tirsdag 23. desember 2008

Samarbeid og the julekalender!

På søndag kveld kom min (scrappe)venninne over slik at vi skulle få lagd et julekort til sjefen vår. Vi er kjempe gode venninner, scrappevenninner og i tillegg jobber vi sammen =). Så vi fant ut at vi skulle lage et julekort sammen for å takke sjefen vår for et kjempe fint år, men også slik at vi kanskje kan være så heldige å få låne et møterom igjen slik at vi kan scrappe masse ;). Hvis dere sjekker ut bloggen til Anita, ser dere hvor mye plass vi brukte.. hehe. Uansett, her kommer utfallet av vårt fantastiske samarbeid.



Vi endte opp med å bruke Anita sitt røde ark i bånd og i kanting av stempeltrykket. Vi brukte mitt mønsterark. På bakgrunnen bak magnolia stempelet mitt, brukte vi Anita sin gull glimmermist. Vi samarbeidet med alt, så hun "malte" kjolen huden og lua. Jeg "malte" kransen og skoene og beina. På båndet på kransen og god jul stempelet til Anita kom det et supert lag arbeid til. Vi brukte vannmerkepennen min og mitt embossingpulver i gull, og jeg tegnet, løp over til benken hvor hun helte pulver, jeg fjernet overflødig og hun brukte varmepistolen. Hehe.. Det er hva vi kaller samarbeid. Vi måtte gjøre det i puljer, så for vår tyske venninne som var med å så dette for første gang, syntes nok det så fantastisk dumt ut, men vi hadde det moro. Glitteret som er på magnolia stempelet tok jeg på etter at de hadde gått da jeg kom på at vi hadde glemt det. hehe. Vi brukte Qk tanga mi med Anita sin die for å lage de små kryssene som dere ser langsmed jenta. Vi brukte Anita sitt grønne mønsterark. Vi brukte mitt god jul bånd. Så sånn ble dette kortet til.



På baksiden har vi brukt et tekststempel vi begge har, og embosset dette også med samme medtode som foran, fantastisk samarbeid. Klistremerket fikk jeg mast meg til å ha på, så det var mitt det og.. hehe. Anita ble den som endte opp med å skrive bakpå. Hun har den beste håndskriften av oss, så sånn ble det! :)





Grunnen til at vi brukte en del timer denne kvelden på dette kortet var at vi kom i snakk om the julekalender, som vi begge synes er ufattelig genialt. Anita sin venninne fra Tysklans som skal være i Lillehammer med oss for hun skal jobbe et semester i utlandet. Hun hadde ikke hørt om denne kalenderen (ikke så rart akkurat) men da måtte vi jo vise henne. Vi gikk inn på youtube og så noen episoder. Da fikk vi også endelig oversatt den episoden hvor Gunter har fått et slag i hodet og babler i vei på tysk. Vi koste oss masse, med julekakene jeg og samboeren min hadde bakt tidligere på dagen. Så dette må vi gjenta!!

Pakkelapp til JUL!!

Her er den siste jule pakkelappen jeg har leget. Jeg har laget hele selv, til og med bakgrunnen. Jeg har brukt distress ink "fired brick" over har jeg brukt bakgrunnsstempelet med stjerner fra kreativhobby med samme stempelpute. På arket jeg har brukt stempelet gledelig jul fra kreativ hobby har jeg sprayet med gull glimmer mist.



Jeg tok to bilder, det ene med tråden jeg skal feste den til pakken med. Bokstavene er stanset ut med QK alfabetet ginger.



På baksiden har jeg gjort det samme som på forsiden, men brukt et pakkestempel fra snagem stamps.


Enda et julekort...;)

Selv om utfordringen er ferdig og godkjent, så har jeg laget et kort til. Det er til den ene apebaby'n min, som er grunnen til at jeg kjøpte det fantastiske stempelet. Det er en ape med vinterklær jo, hvem kan stå i mot!?
Så kjære apebaby'n min, dette kommer i postkassa di snart så bare følg med.
Hvis noen tror jeg er gal nå, så er jeg ikke det, eller er jeg? tralalala...







Så apa, håper du får en goood jul!!!
Store klemmer fra Apemamma

onsdag 10. desember 2008

Bidrag nr. 20 i Kreativ Hobbys juleutfording.

Her kommer mitt siste bidrag i denne utfordringa. Jeg må si at jeg nok ikke hadde laget så mange kort på denne tida hadde det ikke vært for at jeg var med på dette. Det har vært kjempe moro, men til tider stressende. Jeg reiser bort i morgen og måtte derfor bli ferdig i dag. Men da veit jeg også at alle mine kort kommer frem før jul! Det har vært utrolig moro og en stor utfordring.

Mitt siste bidrag er et kort den ene tanta mi skal få. Hun lager alltid så mye flott til meg, så et av de fineste kortene går til henne i år.

Basen er lyseblå. Mønsterarket med snøkrystaller husker jeg ikke produsent på. Tagen har jeg laget selv fra en hvit liten lapp. Jeg har brukt distress stempelputen dusty concord, og violet shimmer. Tekststempelet er stemplet med sammen stempelpute, mens stempelet er fra Kreativ Hobby.
Snømannen er fra Magnolia og den har jeg lånt av Anita. Den har blitt brusha i kantene med distress stempelet mitt. Blomsten er fra "the bigger bag" mens snøkrystallen er fra en ark pakke. Bokstavene er av typen Katie og de QK dies'ene har jeg lånt av Anita. De har blitt pyntet med lilla glitterlim. Litt lilla bånd er også brukt.






Jeg vil takke Kreativ Hobby for en super og ufordrende utfordring ;) Og nå venter jeg bare på den flotte pakka jeg får i posten til jul!

Bidrag nr. 19 i Kreativ Hobbys julekortutfordring!

Denne pakkelappen er en av de juleprosjektene jeg er mest fornøyd med selv.

På forsiden har jeg brukt mønsterark fra 3ndy papir. Tagen som er på, og notene er også fra 3ndy papir. Alt har fått gjennomgå litt distress stempel, vintage photo, og tagen har blitt raspet opp av min negl. Notene har blitt krølla og revet i.
Stempelet på tag'n er fra kreativ hobby og har blitt embosset med rød distress.
Pepperkakene ha4r jeg punchet ut med QK tanga, men die'n den er Anita sin.



På baksiden har jeg embosset med samme pulver på til og fra. Dette har jeg skrevet selv. Bokstavene er fra alfabetet ginger. Mønsterarket er fra 3ndy papir.



www.kreativhobby.no

Bidrag nr. 18 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Dette kortet ble også grønt. Jeg har funnet ut at jeg gjennomgående har nesten hatt et blått tema med mye snøkrystaller mens rød blir litt for mye noen ganger, så da ble det litt grønt igjen. Kortet har grønn base, med et lysere grønt mønsterark med snøkrystaller på. Bokstavene er i alfabetet typist og det har jeg lånt av Anita. Blomsten er egentlig knuten på pakken min fra QK. Trærene på midten er et stempel fra Kreativ Hobby som har blitt til ved to typer distress stempel, alt er lånt av min gode venninne Anita. Alle trærne har fått en dusj av gull shimmer. 2 glitrende juletrær er med å pynte opp kortet.



www.kreativhobby.no

Bidrag nr. 17 i Kreativ Hobbys juleutfordring.

Her kommer nr. 17!

Dette er en pakkelapp, målene er ca 13x6 cm. Jeg har brukt mønsterpair fra 3ndy papir i serien "julekort". Pakkene har jeg stanset ut med QK squeeze. De har også blitt sprayet av gull shimmer. Pakkelappene er også stanset ut med QK tanga. Begge er pyntet med stempel fra kreativ hobby. Ellers er den pyntet med bånd og en julekrans-bling.



Bak har jeg brukt mønsterpapir fra samme ark som på forsiden. Deretter har jetg brukt min store punch til å punche ut den store rundingen, mens jeg fikk låne Anita sin lille til den hvite. Må ikke åpnes stempelet er fra Kreativ hobby. Til og fra stempelet er fra scrapmagasinet.





www.kreativhobby.no

Bidrag nr. 16 i Kreativ Hobbys juleutfording!

Dette kortet er laget med den fantastiske snøkrystall bakgrunnen. jeg digger snøkrystaller, men dette arket er bare et av de fineste jeg har sett. Jeg har kjøpt den store glitrende snøkrystallen på nille. Stempelet er fra kreatifc hobby. Bokstavene er i serien neat freak som hører til den fantastiske QK tanga mi. De har selvfølgelig fått møte glitterlimet mitt.



Se kreativ hobby for lekre stempler.

Bidrag 15. i Kreativ Hobbys julekortutfording!

Her er et grønt julekort! Jeg har brukt grønn bakgrunn, grønt mønsterark og grønt bånd. Det rundetekststempelet er fra kreativ hobby, jentestempelet er fra magnolia. Ellers er det kantet med distress stempel og brukt en del glitterlim. Dette kortet er dobbelt.



Her er baksiden på kortet, det skal kun ha "laget i julerus" stempel på. Dette er fra scrapmagasinet.



Siste bildet er et utsnitt av signaturstempelet.



Se www.kreativhobby.no

mandag 8. desember 2008

Bidrag nr 14 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Denne pakkelappen er i str. 13x6 cm og var en gang hvit den også.. Jeg har brukt distress stempelet marigold på bakgrunnen først, deretter har jeg brukt shimmermist "radiant rain" Gold. Tekststempelene er fra kreativ hobby. Det er altså også det lille god jul som blender seg inn med bakgrunnen. Jenta med kransen er fra magnolia.



Flere bilder for å prøve å vise shimmeret og få frem "god jul" stemplene fra kreativ som blender seg inn i bakgrunnen ved siden av Tilda.



Enda ett...



Siste bilde er fra baksiden slik den ser ut nå.. Når jeg skulle bruke shimmermisten la jeg en heidi swapp mask på slik at det ble mønster på denne siden. Masken er "daisy".



Se www.kreativhobby.no

Bidrag nr 13 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Selv om jeg sa til meg selv at jeg måtte prioritere kort fremfor pakkelapper nå for å bli ferdig før jeg reiser på ferie, og kortene skal sendes, så de haster liksom litt mer. Men så var jeg en tur på hobbybutikken på gjøvik i dag..
Da endte jeg opp med forbausende lite, muligens fordi jeg skal innom Bikuben når jeg skal hjem til Mamma og Pappa neste gang. Men jeg hadde bestemt meg for å kjøpe glimmermist. Det hadde de ikke, men de hadde shimmer mist istedet, så da ble det det. Poenget var altså at jeg var så sugen på å prøve de ut at da ble det et par pakkelapper istedet..

Denne pakkelappen er i str. 13x6 cm og var en gang hvit.. hehe. Jeg har brukt distress stempelet dusty concord på bakgrunnen først, deretter har jeg brukt shimmermist "radiant rain" violet. Før jeg brukte den, la jeg på en "mask" fra Tim Holtz. Tekststempelet er fra kreativ hobby. Det er altså også det lille krusedullen som blender seg inn med bakgrunnen øverst. Blomsten er fra "the bigger bag", den er også blitt et offer for misten..



Jeg tol 2 bilder, forhåpentligvis viser et av dem shimmeret.. :)



Siste bildet er et utsnitt som viser blomsten og tekststempelet bedre.



Gå inn på www.kreativhobby.no

Bidrag nr 12 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Dette er enda et julekort!
Stempelet av jenta med kransen er fra magnolia, de to andre er fra kreativ hobby.
Papiret bakerst og som ramme er lysblå bazzil, mens mønsterarket er fra 3ndy papir og heter "vinterkvartett". Ellers er det brukt glitterlim, skum snøkrystaller og hvitt blondebånd.



Bildene ble forskjellig med og uten blits...



Til sist et lite utsnitt av tilda fra magnolia..



Utfordingen er fra Kreativ Hobby.

fredag 5. desember 2008

Julekortet jeg er mest fornøyd med, adventskalender luke 5 hos kreativ hobby.

Dette er det kortet jeg er mest fornøyd med av alle julekortene jeg har laget. Jeg er fortsatt nybegynner så jeg har ikke så mange å velge mellom enda. Men dette er nesten det eneste jeg er kjempe fornøyd med. Jeg lagde det i dag, så jeg håper det betyr at jeg blir flinkere.



Jeg lastet inn bilde av hvordan det ser ut når man "åpner" det.

Bidrag nr. 11 i Kreativ Hobbys julekortutfording.

Dette pepperkake kortet tok kjempe lang tid å lage, men det var kjempe moro. Jeg klarte til og med å la quickutz tanga ligge. hehe.

Det er et brettekort eller hva det kalles. Jeg har brukt hvit, brun og pepperkake mønstret pair, også et godjul papir som er i samme serie som pepperkakearket.
Stempelet på forsiden er fra kreativ hobby.



Her ser dere kortet som ligger inne i brettekortet. Alle stemplene er fra kreativ hobby.




Siste bilde er for å vise hvordan kortet ser ut når kortet som ligger inni er dratt nesten helt ut av selve brettekortet.



Utfordringen om 20 julekort er i regi av Kreativ Hobby.

Bidrag nr. 10 i Kreativ Hobby's juleutfordring!

Her er en pakkelapp til som jeg har laget i dag, målene er 13x6 cm. Jeg har nettopp fått quickutz squeeze, så det blir mye bruk av den da. Både bokstavene og de små pakkelappene er fra den. Tekststempelet er fra kreativ hobby. Selve pakkelappen har jeg laget med dristess puten vintage photo. Det grønne er et mønsterark med snøkrystaller på, også har jeg brukt vanlig hyssing. Snøkrystallene er stanset ut av mønsterarket brukt tidligere.



På baksiden har jeg stanset ut en julekule med squeezen min. Stempelet er fra kreativ hobby. Ellers har jeg brukt alfabetet ginger og vanlig hyssing.




Stemplene brukt finner du på www.kreativhobby.no

tirsdag 2. desember 2008

Bidrag nr 9 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Bidrag nummer 9 er et helt enkelt kort. Jeg la merke til at jeg engentlig ikke har laget så mange vanlige kort enda, så tenkte det var på tide. Alle stemplene er fra kreativ hobby, men snømann stempelet har egentlig en måne og stjerner som snømennene ser på, disse ble klippet bort. Snømann stempelet fikk jeg forresten i min supre julekalender i luke nr.1. Jeg kan nesten ikke vente med å åpne resten av pakkene.
Quickutz alfabetet som er brukt heter ginger, dette er de små bokstavene.



Baksiden har også et stempel fra kreativ hobby. Ellers har jeg punchet ut snøkrystaller og hjørnene på det blå/lilla feltet er punchet de også.




For å kjøpe stempelene brukt her, gå inn på www.kreativhobby.no

Bidrag nr 8 i Kreativ Hobbys juleutfordring!

Her er mitt bidrag nummer 8 til ufordringen fra kreativ hobby.
Jeg har pyntet en toffefee eske. Jeg har brukt glitrende sølvpapir i bunnen og blått snø mønstret papir. Som pynt har jeg brukt en snøkrystall fra nille, snømann stempelet fra Kreativ Hobby og så har jeg stanset ut bokstaver med min nye quickutz squeeze. Jeg får den til jul, men jeg har allerede fått begynne å bruke den. Alfabetet som er brukt heter ginger. Jeg har også stanset ut små snøkrystaller som pynt.



Baksiden er enkel med samme glitrende sølvark. Stempelet er fra scrapmagasinet.