Hei og hopp!

Velkommen til min blogg! Den vil først og fremst vise frem de kortene og albumsidene jeg lager selv. Men det vil også være andre innlegg om alt og ingenting og litt fotball ;P
Jeg håper du kan legge igjen et lite spor så jeg hvem det er som titter innom siden min, det vil jeg sette stor pris på!

Welcome to my blog! This blogs purpose is to show of some of the cards and layouts that I make. But there will also be entries about nothing and everything and some football of course ;P I hope you would like to leave a comment after visiting my page, cause I'd really appreciate it!

Slideshow av noen av mine scrapperier!

onsdag 28. januar 2009

Mitt aller første bestillingskort!

Her kommer da altså mitt aller første bestillingskort. Det har jeg laget på vegne av en kollega på jobben. Det hadde seg sånn at vi er 3 jenter på jobben som driver med kort og sånn, to av oss har holdt på i noen måneder nå, mens hun siste har nettopp begynt. Det var egentlig hun som fikk oppdraget, men hun spurte da om jeg heller kunne gjøre det, siden jeg har holdt på en stund lengre enn henne.
Informasjonen jeg fikk var kun at damen som skulle få kortet fyller 60 og heter Karin. I tillegg fikk jeg et festlig bilde. Her er resulatet:



På forsiden har jeg brukt 1 mønsterark og 1 ensfarget bazzilark. Jeg har lånt Linda sin cuttlebug for å prege den delen som er revet bak bildet. Jeg har lånt Anita sin glimmermist på denne delen, blomstene og bokstavene. Navnet et skrevet med alfabetet QK Typist som jeg lånte av Anita. Blomstene kommer fra bitsy bag, fått 2 eyelets av Anita som jeg festet med den nye crop-a-dile'n min!! Swirlen og tallene er grungeboard farget med distressstempelputen firedbrick.



Jeg tok to bilder av forsiden for glimmeret ser forskjellig ut i forskjellig lys..



Slik ser da innsiden av kortet ut. Jeg har brukt en annen ensfarget bazzilark som innsiden av kortet den er offwhite. På første bilde ser man begge sider samtidig, se lengre ned for beskrivelse.



Venstre side inne i kortet har et tekststempel og et stempeltrykk, begge er fra Kreativ Hobby og sistnevnte er i serien Oldis. Oldis stempelet lånte jeg av Anita.
Blomstene er punchet ut av baksiden på mønsterarket som er brukt på forsiden, og det ensfargede som også var på forsiden. Punchen er retro flower og den har jeg også lånt av Anita.



Siste side lot jeg være helt enkel, den har kun gratulerer stempel. Dette husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt. Jeg valgte å stemple det ganske høyt på siden slik at hun som bestilte kortet har mulighet til å kunne skrive noen egne ord.

søndag 18. januar 2009

En baby er født, og da trengs det et kort!

En av mine beste kompiser har nettopp blitt pappa, i den anledning har jeg vært ute å kjøpt en kjeme nusselig gave og så måtte jeg jo lage et kort til også.
Gaven ser dere lengre ned under kortet, og jeg fant ikke noe som kunne passet bedre enn dette fra en fotballgal jente til en fotballgal gutt ;) Det skal sies at han ble pappa til en nydelig gutt som kanskje vokser opp til å bli nettopp det body'n antyder..

Uansett, først kommer kortet! Kortet er laget på bazzil bling, derfor la jeg ut to bilder av forsiden, i forskjellig lys selvfølgelig.





Deretter kommer det dere ser når kortet er åpent, her er et bilde av hele, nedenfor kommer det close ups av alle sidene.





Her er den første siden inne i kortet, alle stemplene er fra Kreativ Hobby.



På midten har jeg brukt et clearstamp, husker ikke produsent.



Siste side har jeg brukt QK daisy alphabet, og stempler fra kreativ hobby.



På baksiden er det også brukt et stempel fra Kreativ hobby, mens det personlige stempelet er laget på scrapmagasinet.





Her kommer gaven:

Først i innpakket tilstand....



Så kom innholdet....



Den bodyen er bare rååå....

onsdag 7. januar 2009

Min første scrapbook.

Endelig har jeg fått begynt med å lage album også. Til nå har det bare blitt kort, bortsett fra baby chipboard albumet jeg lagde til dåpen til min niese. Men for å advare dere, er det brukt ganske knæsje og egentlig ikke fine mønster ark i albumet. Dette er fordi jeg lager et album fra Bulgaria turen jeg var på med 17 venner i 2005. Det ble en skikkelig drekka tur for mange og mye rart skjedde. Derfor synes jeg det passa bra med skikkelige farger og mye stæsj.

Her er forsiden på selve albumet, det er svart med et lite vindu. I vinduet har jeg laget et bilde som sier hva som er i albumet..



Her er et nærmere bilde av bakgrunnen jeg har laget. Jeg har brukt svart papir, en paintdabber og et ark med samme farge som paintdabberen. Jeg har også brukt shimmer mist. På den står det Bulgaria 2005 skrevet med QK alfabetet ginger, også har jeg brukt QK drink.




Første side:
Her er et bilde av den delen av gjengen jeg reiste med. Vi reise i flere puljer og bodde da på flere steder også. Her er bilde tatt i det vi landet på flyplassen.
QK stingene som er her og bokstavene har jeg lånt av min venninne Anita som også var med på turen, men de kom tidligere enn oss og ventet på oss ved hotellet.



Her er stambaren vår, den var det eneste vi fant første kvelden. Vi var ikke på hotellet før kl 01.00, så da ble det egentlig perfekt. Ogs hadde de 2 for prisen av 1 hele tida.. hehe. Stingene og bokstavene har jeg laget med QK diesene til Anita.




Her er den matchende siden, den er også fra samme sted. Vi koste oss masse med gode drinker. Her er det to bilder av samme side, siden jeg forandret på den siden jeg la den ut. Men bilde som først ble tatt er mye klarere så derfor ble begge med.






Her er stranda i Golden Sands, byen vi egentlig bodde i. Bildene er av noen av venninnene mine som var med på turen. Det er Nora som har tatt alle bildene, men jeg fikk kopiere de når vi kom hjem. Stingene og bokstavene her er også lånt av Anita. De gule blomstene fikk jeg også av henne, hun er så snill! (",) Siden mangler sin venn foreløpig, men jeg må fremkalle et bilde før den blir ferdig. Her er det samme som over, den har fått noen ekstra stæsj, men første bilde var bedre derfor begge bildene.






Denne siden er fra suiten vi hadde på Hotel Dobrudja i Albena etter at vi ble flyttet dit. Den første siden og den andre siden er matchende sider som skal stå sammen i albumet. Blomsten på side 2 er laget med den nye punchen til Anita som ble kjøpt på gjøvik, den svarte blomsten forrerst har jeg også fått av hu.






fredag 2. januar 2009

Sånne spm med svar veitu..

En liten utfordring.. den ska vi da klare...

4 jobber jeg har hatt: Stuepike Olavsgaard Hotel, Maskott posten på barnaskulturfestival, Norstat og resepsjonist Birkebeineren Hotel.

4 filmer jeg kan se om igjen: The green mile, Three kings, con air, the whole nine yards.

4 tv programmer jeg liker: Desperate housewives, One tree Hill, What about Brian og My name is Earl.

4 steder jeg har vært på ferie: Dubai, Barcelona, Malta og Tunis. (kan jeg ramse opp mere?? - Meg like å reise!)

4 ting jeg vil gjøre nå: Reise hjem og sove..(kl er 07.30 og jeg er på jobb), reise på ferie til et varmere sted helst Dubai, sitte intulla i dyne på stua med kjæresten min og se film og spise snop eller scrappe litt ;)

4 steder jeg ville vært nå: Dubai, Brasil, New York eller Barcelona.

4 sanger jeg hører mye på for tiden: Masse på Timbuktu, f.eks Kjeisaren E naken og N.A.P, Madcon med Liar, Nickelback med gotta be somebody.

4 ting jeg ikke kan være uten: Familie, venner, penger og pass. ;)

jeg utfordrer alle som leser dette og har en blogg selv. Tar du utfordringen ? ;)