Hei og hopp!

Velkommen til min blogg! Den vil først og fremst vise frem de kortene og albumsidene jeg lager selv. Men det vil også være andre innlegg om alt og ingenting og litt fotball ;P
Jeg håper du kan legge igjen et lite spor så jeg hvem det er som titter innom siden min, det vil jeg sette stor pris på!

Welcome to my blog! This blogs purpose is to show of some of the cards and layouts that I make. But there will also be entries about nothing and everything and some football of course ;P I hope you would like to leave a comment after visiting my page, cause I'd really appreciate it!

Slideshow av noen av mine scrapperier!

fredag 17. juli 2009

Flytting og pokkers utenlandske-telefonterror-idioter!!!

Vi er nå midt i flyttingen fra Lillehammer. I går slet vi rææva av oss med å få tømt nesten alt vi har og eier ut av leiligheten. Vi hadde en sjau med mamma og pappa forrige lørdag, og en sjau med moren til Anders og en venn av familien. Så nå begynner det å nærme seg, men mitt problem om dagen er en gjeng med idioter som ringer meg!

Jeg har en vanlig mobil som alle veit om, og i tillegg har jeg en mobil som er i fri familie med Anita. Dette er en kontantkort greie i netcom. Problemet er at på denne telefonen slet jeg i en periode med et nummer fra India som drev å ringte, opptil 9 ganger om dagen!! By the way, nummeret er +919747223042. Ringer de deg også!?!??

Nå er det da altså noen uker siden sist, men nå har noen jævler fra Maldivene begynt! De har ringt mellom 3-5 ganger hver dag, jeg tok den i stad og hørte bare masse susing og noen som la på. Etter dette har de kun ringt type 1 ring, slik at jeg ikke rekker å ta den. Det er super irriterende, spesielt når jeg driver å flytter og går for å ta tlf! Nummeret som nå ringer hundre ganger er +9607465107. Hva er greia med disse folka!? Ønsker de at jeg skal ringe de opp også tapper de meg for penger?? Jeg har da ingen planer om å gjøre det hvertfall! Hvorfor gir de ikke bare opp?

Mitt største problem med dette er at de ikke veit noe om meg, og dette er ikke et nummer jeg har registrert noe sted. Dette er en enkel kontantkortpakke fra netcom. Hva om jeg var en liten jente eller gutt på 7 år?? Med idioter fra Maldivene og India som driver telefonterror hundre ganger om dagen hele uka? Hva skulle man gjort da?? Dersom det er noen andre som sliter med dette, så vil jeg høre det! Jeg har prøvd å søke på nummerene på nettet, men får ingen treff...

Rest in peace King of pop!




Dear Michael Jackson.
I will always love you, and you will live on in your music.
You are the greatest entertainer, songwiter, dancer and artist the world has ever seen. May you get the peace you deserve, and I want you to know that you are not alone. It doesn't matter if you're black or white.